maandag 7 april 2014

Wat is jouw doel in het leven?

Soms vraag ik me af of ik ooit iedere dag, week of maand zal kunnen bloggen en soms denk ik gewoon dat het niet voor mij is weggelegd. Toch vind ik het zo nu en dan wel fijn om te schrijven. En ja.. daarvoor is mijn blog toch wel het perfecte medium!

Dus, je zal wel denken. Wat gaat ze nu weer schrijven? Momenteel weet ik het zelf niet eens. Ik weet niet of je dat gevoel kent, dat je een periode in je leven hebt, waarin je gewoon even niet weet wat je doelen zijn. Nou dat heb ik momenteel dus. En dit gevoel heb ik nu al een paar maanden. 

Ik denk dat dit gevoel komt, doordat ik een half jaar studievertraging heb opgelopen. Ik vind het eigenlijk heel rottig, maar doordat mijn minor op het laatste moment voor mij niet doorging, heb ik nu geen school. Ik hoor je denken: Lekker hoor geen school, dat wil ik ook wel! Maar zo lekker is het niet altijd.

Ja ik moet toegeven, dat ik nu best wel lekker lig in het bed van mijn vriendje met mijn laptop op schoot. Maarja, mijn vriend is wel naar school en zijn ouders zijn aan het werk. Op een begeven moment wil je ook iets doen, maar tegelijkertijd word ik er ook best wel lui van.

Soms word ik er zelfs zo lui van, dat ik me af ga vragen wat ik nu eigenlijk wil in mijn leven. Ik zou kunnen leren voor herkansingen, maar dat doe ik niet. Ik zou kunnen werken, maar eigenlijk heb ik daar ook geen zin in. Ik blijf liever de hele week bij mijn vriend of bij mijn moeder.

Ik snap best dat je nu denkt: pfff wat ben jij een luie flikker zeg! Nouja, soms denk ik dat ook. Wat ik wel doe? Youtube filmpjes maken en bewerken, om de week schoonmaken bij mijn moeder (waar ik dan wel weer geld mee verdien) en zo nu en dan eten koken voor mijn schoonfamilie.

Gelukkig heb ik me vandaag wel ingeschreven voor een minor Televisie. Dus volgend jaar ga ik wel weer gewoon naar school. Tot die tijd zal ik toch iets moeten verzinnen om te doen. Ik denk dat ik maar weer eens vaker moet gaan bloggen. Ten eerste schrijf ik zo alles van me af, ten tweede kunnen jullie weer eens een kijkje nemen achter de schermen en tot slot heb ik dan niet voor niets mijn lay-out aangepast!

Ik denk dat het misschien wel goed is dat ik nu tijd heb om na te denken over wat ik nu echt wil in het leven, maar toch zou een baantje soms wel fijn zijn. Ik weet nog niet wat de toekomst voor mij in petto heeft, maar wie weet komen we daar samen achter.

Ik vraag me af, wat is jouw doel in het leven?

Geen opmerkingen: