donderdag 8 mei 2014

Alles over mijn VIJF baantjes!

Laatst schreef ik een berichtje over dat ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik wel of niet wilde doen en of ik überhaupt wel iets wilde gaan doen. Wel was ik erover uit dat het wel eens handig zou zijn als ik eens een baantje zou zoeken. Benieuwd naar hoe het nu met me gaat? Lees dan verder!

Nou oke daar komt het dan. Geloof het of niet maar ik heb nu VIJF baantjes! Jaja, dat is weer eens wat anders dan helemaal geen baantjes. Ik zal jullie eens vertellen welke baantjes ik nu heb.

Ten eerste doe ik nu festivalwerk bij uitzendbureau T&E. Dit houdt in dat ik zelf kan aangeven wanneer ik wil werken op een festival. Ik heb hier tot nu toe één keer gewerkt met koningsdag. Ik verkocht toen raketjes en eigenlijk was dit echt super leuk! Zo was het heel lekker weer, genoot ik van de muziek, kon ik eten wat ik wilde, pauze houden wanneer ik dat wilde en daarnaast stond ik ook nog eens met twee super lieve meiden te werken! Geweldig werk als je het mij vraagt :)

Dan mijn tweede baantje, promotiewerk bij PSfm. Ik hoor je al denken: Werk jij bij een radiozender?? Nope! PSfm is een promotiebedrijf dat zich bezig houdt met fieldmarketing. Wat inhoudt dat ik in winkels en op straat gratis producten (en informatie) ga uitdelen aan mensen. Zo stond ik vorige week vier dagen in verschillende AH XL filialen gratis Jupiler glazen uit te delen. Ik vond dit ook heel leuk werk, omdat je mensen eigenlijk altijd wel blij maakt als je hen iets gratis geeft.

Mijn derde baantje is horecawerk. Ik werk bij een klein lunchcafeetje in IJburg. Het is er heel mooi en de sfeer is super gezellig. Ook wordt de locatie vaak afgehuurd om er te trouwen. Mijn collega's zijn heel aardig en dit was het eerste horecabaantje waarbij ik niet een strak apenpakkie aan moest. Iedereen liep gewoon in een leuk shirtje van de Zara!

Mijn vierde baantje is schoonmaken. Dan zal je wel denken: wauw dat is leuk... Maar ik maak alleen schoon bij mijn moeder. Zij heeft een heel groot huis en is vaak te druk met haar werk om ook nog helemaal het huis schoon te gaan maken. Daarom maak ik zo'n twee keer per maand het huis voor haar schoon. Dit is uiteindelijk heel leuk werk, omdat ik merk dat ik mijn moeder er heel blij mee maak!

Tot slot is mijn laatste baantje natuurlijk YouTube! Inmiddels genereer ik met mijn kanaal meer dan 55.000 views per maand en daar verdien ik nu ook wel wat mee. Dit blijft denk ik toch wel mijn allerleukste baantje. Ik moet er soms keihard voor werken, maar ik krijg er veel voor terug. Ik ontmoet super veel leuke mensen (onder andere mijn lieve vriendje) en het is super leuk om al die leuke reacties te lezen!

Nou nu weten jullie ook weer een beetje waar ik momenteel allemaal druk mee bezig ben. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en misschien hebben jullie er nog wel wat aan!

Waar werk jij?


2 opmerkingen:

JeffreyPieters zei

Ik hou van Youtube want daardoor heb ik jou leren kennen <3

Luana zei

Druk zeg, maar wel heel leuk! Ik werk sinds kort bij de Hema, en tot nu vind ik het erg leuk! Beetje kassa, vullen en klanten helpen als ze iets niet kunnen vinden.
Ik vind het wel jammer dat je zo weinig blogt, want ik vind het altijd leuk om te lezen, hoewel ik het wel snap met je 5 baantjes qua tijd haha :p
xx