maandag 13 januari 2014

Moody Monday: gekleurde oogpotloden

We kunnen er lang en breed over discussiëren, maar eigenlijk houdt niemand echt van de maandag. Het is het begin van weer een zware week en het einde van dat relaxte weekend. Maar... niet getreurd! Elke week sta ik namelijk voor je klaar met een leuk artikel om de Moody Monday te verslaan!

Dit keer gaan we de Moody Monday (klinkt best lekker toch?) verslaan met gekleurde oogpotloden!

Oke, waarschijnlijk denk je nu dat ik lichtelijk aan het ontsporen ben, maar ik kan er serieus vrolijk van worden als ik een beetje kleur onder mijn ogen heb. En nee, dan bedoel ik niet die grote hangzakken die we wallen noemen, maar een kleurtje op mijn waterlijn.

Ik weet niet of dit ooit een trend is geweest, maar ik draag nu al bijna een jaar lang, iedere dag een kleurtje op mijn waterlijn. Ik heb zelfs een periode gehad dat ik mijn oogpotlood matchte met mijn kleding.

Waarom ik ben afgestapt van mijn zwarte oogpotlood? Ik heb gemerkt dat je je ogen veel mooier uit kan laten komen als je een kleurtje aanbrengt onder je oog. Daarnaast vind ik het ook leuk dat je iedere keer weer kan afwisselen van kleur. Dit zijn mijn favoriete oogpotloden:Laten we beginnen bij het bovenste oogpotlood. Dit potlood heb ik ooit gratis bij de Fancy gekregen. Ik had nooit verwacht dat iets dat gratis bij een tijdschrift zat ooit een favoriet zou worden. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Zie hier beide kanten van het potlood op mijn oog:Onder het potlood van Fancy liggen drie "Stays no matter what" potloden van Essence. Van boven naar beneden heten de kleuren: 02 Powerful Purple, 03 Twinkling Turquoise en 04 Gorgeous Grey. Door naar de kleuren op mijn oog!
Stuk voor stuk vind ik deze potloden echt geweldig. Ze zijn waterproof en blijven echt goed zitten. Toch vind ik de blauwe het meeste pigment hebben en het mooiste aanbrengen. De paarse en de grijze blijven minder goed op mijn waterlijn zitten.

Tot slot het onderste oogpotlood van Rimmel met de naam: 064 Stormy Grey. Ik gebruik dit potlood best wel vaak en vind het een hele mooie volwassen kleur. Hoewel hij niet waterproof is, raad ik hem zeker aan!


Ohja voordat ik er opmerkingen over krijg: Ja, mijn ogen worden steeds roder hoe verder je naar onderen scrollt. Dit komt niet door de oogpotloden, maar ik had haast en heb daarom denk ik iets te hard geboend met het verwijderen van alle lijntjes. Tja, wie een blog wil hebben, moet er wat voor over hebben!

Welke kleur vind jij het mooist op mijn oog?

10 opmerkingen:

Esther zei

WOW! Super gepigmenteerd! En de paarse staat je super mooi! Ik vroeg me af hoe duur de oogpodloodjes zijn. Alsvast bedankt XOXOX Esther #MoodyMondays

Itsonlyalifetime zei

Heey Esther, dankjewel voor je reactie! Ehm ik weet het niet meer precies, maar ik geloof dat de Essence potloden 2,50 zijn en die rimmel onder de 10 euro.

Ik hoop dat je er wat mee kan! xx

yara zei

Leuk artikel! Je bent echt veel beter gaan schrijven! Vroeger volgde ik je blog niet echt maar dat gq ik nu wel doen! Xxx yara

Itsonlyalifetime zei

Dankjewel lieve Yara! <3

Sarah zei

Ik vind die gekleurde lijntjes jouw donkerbruine ogen zó mooi uit laten komen! Vooral de blauwe kleuren.

Itsonlyalifetime zei

Yeahh dankje Saar! Ik vind blauw ook wel mooi ja =D

nikita zei

Super leuk dit is altijd eens anders dan een gewoon zwart lijntje :)

Luana Lucia zei

Ook ik volg je weer! :) je schrijft nu echt heel leuk, leuker dan vroeger! Ik heb zelf ook bruine ogen en ben een tijdje geleden door jouw ooglooks ook blauw/paarse oogpotloden gaan gebruiken. Het is echt een superleuk idee en staat mooi!!
Ga zo door Eline!

Josephine zei

Wat leuk al die namen voor bepaalde dagen! Ik vind paars bij jouw echt gorgeous staan <3

Tessa zei

Je hebt leuke filmpjes deze paars staat je ook vet mooi !