maandag 1 april 2013

Review Glossybox maart 2013

Ik postte laatst een bericht op mijn blog, waarin ik vertelde dat ik meer met mijn blog wil doen. Ik moet jullie bekennen dat het wel veel werk kost en dat ik daarom ook niet heel veel berichten zal schrijven. Maar ik wil wel proberen om iedere maand een review van de Glossy- en de Beautybox te maken.Waarschijnlijk zagen jullie het al aan de afbeelding en de titel, maar in dit artikel geef ik een review van de Glossybox. De Glossybox kun je bestellen op www.Glossybox.nl en kost 14,95 per maand. In deze box krijg je sowieso vijf luxe samples, maar het blijft iedere keer weer een verassing wat er precies in zit.


Laten we beginnen met het theezakje dat ik erbij kreeg van Tea Forte. Ik vind het leuk dat ze iets extra's in de box hebben gedaan. Ik drink eigenlijk bijna nooit meer thee maar hierdoor wilde ik toch wel even een kopje thee zetten. En ik heb ervan genoten hoor!


Ik vind het trouwens leuk dat alles in deze box biologisch is. Dat is sowieso beter als je het mij vraagt. Het volgende product van Lush bestaat ook uit natuurlijke producten. Lush staat er ook om bekend dat alle producten van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Dit product heet "Lemony Flutter" en is een soort boter, waarmee je je nagelriemen kan verzorgen.


Als je het doosje open draait, komt een heerlijke citroengeur je tegemoet. Het is dus een draaidop, vandaar dat ik dit blikje niet open kreeg in mijn filmpje, haha! De boter voelt echt aan als een boter die een tijdje buiten de koelkast heeft gelegen. Hij is dus een beetje zacht.


Ik vind de cuticle butter heel fijn in gebruik, hij is niet te vettig, maar hij verzorgt je droge nagelriemen wel heel goed. Ik vind vooral de geur echt een pluspunt. Hij ruikt echt naar citroenijs, waardoor ik al helemaal zin krijg in de zomer! Ook vind ik het leuk dat dit product in een blikje zit, dat ziet er toch leuker uit dan een plastic bakje.


Het volgende product is de AHAVA velvet cream wash. Ik vind de vormgeving heel standaard. Verder ruikt hij niet speciaal. Het is een soort lichte zeepgeur, die me doet denken aan mijn oma. Niet dat er iets mis is met mijn oma, maar ik vind het een beetje een oude vrouwen geur. Niet echt een product om enthousiast van te worden dus. Ik kan me wel voorstellen dat dit een fijn product is als je een gevoelige huid hebt.


Ik denk dat iedereen dit product wel kent. Het is een body butter van de Body Shop. De Body Shop staat er, net als Lush, om bekend dat zij natuurlijke producten verkopen. Ik vind dat sowieso een pluspunt waard. Daarnaast vind ik de vormgeving ook altijd wel mooi bij de Body Shop.


De body butter is gemaakt van shea butter en ruikt heel lekker. Ik ben niet goed in het beschrijven van geuren, maar hij doet me denken aan de geur van een zonnebrandcrème. Ik gebruik nooit body butters, maar ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben! Ik smeerde de crème op mijn benen (die best wel droog waren) en de butter trekt gelijk in en smeert echt heerlijk uit. Ik weet zeker dat ik dit product van nu af aan vaker ga gebruiken. Aanrader dus!


Dit product is een summer care dagcrème van Ginkel's. Helaas is de zomer nog niet te bekennen in Nederland, maar het is wel alvast handig om een dagcrème voor de zomer in huis te hebben! Om eerlijk te zijn gebruik ik alleen een nachtcrème, dus ik heb weinig ervaring met dagcrèmes.

Deze crème heeft een lichte citrusgeur en heeft een SPF-factor (die je beschermt tegen de zon). Om eerlijk te zijn vind ik dit product niet geweldig. Mijn gezicht gaat ervan glimmen, het product trekt niet echt in en je voelt de crème echt zitten. Ik vind dat een goede dagcrème in moet trekken. Ook vind ik het niet fijn dat je hem op je gezicht voelt. Het voelt eigenlijk alsof ik een zonnebrandcrème op mijn gezicht heb gesmeerd. Dus over dit product ben ik niet echt tevreden. Misschien dat ik het nog eens ga gebruiken, maar ik ben er niet kapot van.


Dan alweer het laatste product uit de Glossybox. Dit is een losse oogschaduw van Da Vinci. Persoonlijk houd ik niet van losse oogschaduws, omdat ik het idee heb dat een poeder minder goed blijft zitten. Ik vind de kleur wel echt heel erg mooi. De kleur heet 03 Champagne.


 Ik heb zojuist weer eens iets geleerd over losse oogschaduw. Als je je kwast in de poeder doopt, klop hem dan ALTIJD goed af. Ik deed dat niet en toen viel alle poeder over mijn oog heen. Niet zo handig dus.. Ik vind losse oogschaduw niet fijn om mee te werken. Als je goed kijkt naar de bovenste foto zie je ook dat er wat poeder onder mijn oog zit, dit komt omdat er best wel veel poeder van je kwast af valt. Ik heb oogschaduwbasis gebruikt onder mijn oogschaduw, maar ik denk dat als je dat niet gebruikt, je nog meer oogschaduw onder je oog terug vindt. Mijn conclusie over dit product is dat ik de kleur heel mooi vind, maar dat ik het veel fijner had gevonden als dit een vaste oogschaduw was.Dit was mijn review over de Glossybox. De producten die ik het fijnst vind zijn de Body Butter van de Body Shop en de cutticle butter van Lush. De rest van de producten doen mij niet zoveel.

Wat vind jij van de producten die in de Glossybox zaten?

2 opmerkingen:

Noor zei

Heey
Ik heb een vraag zou je voor een meisje van 11 eerder de glossbox aanraden of de beautybox??
Alvast bedankt

itsonlyalifetime zei

Eigenlijk vind ik ze allebei precies hetzelfde! xx